Allt stort som skedde i världen…

…skedde först i någon människas fantasi.

Med de kloka orden från en av vår tids allra största, Astrid Lindgren, förklarar jag bloggen officiellt invigd!

Här kommer jag att dokumentera min resa från manus till utgivning, och allt däremellan som hör livet till. Jag utlovar regelbundna uppdateringar om den kreativa och praktiska processen bakom min debutroman och dess planerade uppföljare.

Med handen på Avien lovar jag att vara på gränsen till smärtsamt ärlig i såväl med- som motgångar. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök här på avien.se

Comments 2

  • Kära Mimo. Detta ska jag följa slavisk. Jag längtar till den dagen med just din bok och läser. Spännande.
    Nu sitter din mamma i himlen och ler stolt ner mot dig.
    Kämpa på. Bamsekram från mig.

    • Tusen tack fina Maria, dina ord värmer ända in i själen! Jag har en underlig känsla av att mamma är med mig i allt det här. Det är från henne som jag samlar styrka och mod när jag egentligen känner mig liten och ynklig. Mamma har både medvetet och omedvetet inspirerat och influerat delar av berättelsen, och huvudkaraktären Isondras vilja och motiv har många likheter med hur jag tänkte och kände kring mamma och mammas sjukdom när jag var yngre. Jag ser fram emot att få dela resan med dig! 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *