Lycka

Vänner och familj har kallat mig optimist ända sedan åldern då man lärde sig vad ordet optimistisk betyder. Jag har en tendens att se det ljusa i mörkret, det positiva i det negativa, och det bästa i människor jag träffar. Det är helt enkelt sådan jag är. Men, de senaste dagarna har jag omfamnats av en känsla som är så mycket mer. Enklast skulle jag beskriva den som en äkta lycka ackompanjerad av ett medföljande, inre lugn. Jag känner mig helt enkelt oförskämt nöjd och tillfreds, med både mig själv och livet.

Min glädje har jag omvandlat till en energi som jag verkligen har fått utlopp för nu under Black Friday-veckan som var. I butiken tjuvstartade vi rean för våra medlemmar flera dagar tidigare, och sedan i fredags har vi haft kalaspriser för alla. Själv har jag jobbat de senaste fem dagarna (varav tystnaden här på hemsidan), och det har gått över förväntan. Jag är löjligt, nästan lite malligt, stolt över teamets insats. Det hade inte kunnat gå smidigare – alla har gjort sitt absolut bästa och vårt samarbete har fungerat likt en väloljad maskin. Lägg till världens bästa butikschef(er) på det och succén är ett faktum.

Nu sitter jag här i en cirkel av lycka – jag är lycklig och tacksam över att det har gått så galet bra på grund av att jag är/har varit så lycklig och tacksam. Som grädde på moset har jag julkänslor så att det räcker och blir över till hela kvarteret; julkänslor som ytterligare bidrar till myskänslan som jag glider runt med. Till råga på allt så är jag ledig i tre hela dagar. Ledigheten ska tas tillvara på med sovmorgnar och skämma-bort-mig-själv -frukostar, allt för att bädda för grymma skrivsessioner med Avien och dess uppföljare. Mer om det i nästa inlägg!

Livet kan vara så obeskrivligt vackert ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *