Ja tack

Wow. Jag är mållös. Tunghäfta. Yrsel. Panik. Jag kan inte förstå att det händer. Har hänt. Hände. Jag hittar inte orden…

Jag har tackat ja till Förlag 1. Officiellt. Avien är från och med idag i deras händer. Min bebis ligger och väntar på sin framtid. Och jag på min.

Jag har bokkontrakt, och det känns så sjukt jäkla extremhäftigt! Lilla jag har ett bokkontrakt, på min allra första skönlitterära roman! Alltså, jag förstår verkligen inte. Händer det här på riktigt, eller drömmer jag?

JAG HAR OFFICIELLT ETT BOKKONTRAKT! Avien ska tryckas upp i tusentals exemplar och skickas vidare ut i handeln. Folk i hela vårt avlånga land kommer ha möjlighet att mysa ner sig i favoritfåtöljen med en kopp varmt (eller ett glas kallt men starkt, för den delen) med min bok i knät. Timme efter timme med mina karaktärer, i min värld. Jag kan inte fatta det.

Nej, nu måste jag gå och fälla några lyckotårar. Samla mig. Nypa mig i armen.

Om jag drömmer… Snälla, väck mig aldrig någonsin igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *