Less is more

Hux flux så förvandlades min lediga vecka till en halv arbetsvecka, men vad gör det? Jobba bör man, annars dör man. Nästan. Man överlever dock inte #whamageddon speciellt länge när man arbetar i butik i julhandeln. Ett och ett halvt arbetspass tog det mig tills jag blev utslagen. Antar du utmaningen?

Imorgon jobbar jag, och under kvällen hade jag tänkt att ta mig ett glas vitt (eller tre) i sällskap av goda vänner. Det är nästan skandal att jag fortfarande inte har hunnit fira bokkontraktet. Jag har unnat mig några Kingdom Hearts-samlarfigurer för att jag är så förbannat bra, men inte mer än så. Samtidigt slipper jag gärna bakfyllan-från-helvetet som drabbar mig varje gång jag så mycket som luktar på alkohol, så i det här fallet kan jag använda mig av klyschan “less is more” och faktiskt mena det.

På söndag har jag planerat att fixa i ordning ett formulär här på hemsidan som man kan använda sig av om man är intresserad av att förboka Avien (om jag inte råkar titta för djupt i glaset under lördagskvällen). Alla exemplar som beställs härifrån kommer självklart signerade! 😉

Ni har väl inte missat att förlaget har lagt upp min författarprofil på deras hemsida? I så fall, kika in där direkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *