Egenföretagare

Förkylningsbaciller måste ha någon slags inbyggd upptagenhets-radar. Så snart de får vittring på någon som har många bollar i luften så bosätter de sig i dennes kropp och gör allt för att hindra alla sorters produktivitet. Nu har turen kommit till mig att ligga nerbäddad i sängen, nattduksbordet överfullt av ipren, strepsils, nässpray, och snytpapper. Så snart jag lämnar sängen så är det med håret i en flottig knut mitt på huvudet, och Hefner (min kriminellt mjuka morgonrock från Hemtex) tätt lindad runt min kropp. Med andra ord – glamour personifierad.

I dagarna har jag planerat att starta enskild firma för att förenkla mycket som har med författarskapet att göra. Jag har fått för mig att det blir lättare att hålla koll på ekonomin så, samtidigt som man kan göra avdrag för avgifter, frakt- och resekostnader, inventarier, och så vidare. Egentligen har jag inte bråttom, förlagsarbetet drar inte igång på allvar förrän i januari och boken går inte i tryck förrän i mars, men det vore skönt att få det gjort. Om jag orkar.

Överst på min prioriteringslista är att bara få vara lite ledig och njuta av det. Om nytt innehåll i Final Fantasy XV inte är njutning så vet jag inte vad som är. Idag hittar ni mig alltså antingen i tycka-synd-om-mig-själv -läge i sängen eller i gaming-läge på soffan, varken mer eller mindre.

PS 1: Ha-begär på enhörnings-vinglasen från Jolly Awesome, förresten! GameStop levererar. 😀

PS 2: Det går nu att förboka signerade exemplar av Avien. Här hittar du all information du behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *