Det svarta hålet

Jag har nu kommit till det stadie i förkylningen då ingenting smakar gott. Och då menar jag verkligen ingenting. Pizza? Nope. Gräddnougat? Knappast. Min aptit är lägre än noll. Samtidigt är jag så hungrig att min mage känns som ett stort, svart hål, så något måste jag ändå tvinga i mig. Man kanske skulle testa donkens nya McVegan? Fast den har tydligen inte premiär förrän 28 december. Typiskt.

Ett ljus i mörkret är att jag åtminstone har sysselsättning i sjukstugan. Igår körde jag igenom Episode Ignis (FFXV), och wow alltså… Square Enix vet verkligen hur man spelar på hjärtesträngarna. Tårarna har inte varit så nära sedan jag faktiskt grät. Vilket i och för sig inte var så himla länge sedan, men ändå. Man känner sig som en jättebebis när man sitter där framför TVn, med Playstation-kontrollen i händerna och måste anstränga sig för att inte börja stortjuta. Det är väl en god recension, antar jag.

Idag har jag fått hem ett signerat exemplar (med lyckönskningar <3 ) av Skuggvinter. Skuggvinter är Louise Baumgärtners författardebut som gjorde entré i bokhandeln för bara några veckor sedan. Det är nästan så att boken fortfarande är varm från pressarna. Skuggvinter är en psykologisk thriller om och kring ämnet otrohet med punchlinen “innan våren gryr kommer någon att dö.” Med den meningen var jag såld.

Allt du behöver veta om Louise och Skuggvinter går att hitta på hennes hemsida. Tack Louise, säger jag! 🙂

Comments 2

  • Tack själv Maria! Jag ser redan fram emot att få läsa din bok. Hoppas att du mår bättre snart och får en fin helg

    • Och jag ser fram emot att låta dig läsa den! 🙂 Nu börjar jag äntligen (!) känna mig lite piggare, tack. Det blir långdraget när man gör fem arbetsdagar på raken med förkylning i kroppen, varav några dubbelpass. Hoppas att allt är bra med dig, och att du slipper alla diverse vintersjukor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *