Kärlek

Här sitter jag och gapar. Alldeles nyss fick jag se en första grovskiss på omslaget till Avien, och jag är kär. Så himla kär. Ordet “wow” beskriver känslan rätt bra.

Min illustratör Linn Creutzer är inte bara extremt duktig, hon är ruskigt smart också. Hon har gett Isondra liv, samtidigt som omslaget andas så mycket fantasy att det ger rysningar. Över bokryggen sträcker sig ett föremål som representerar Avien, både konkret och symboliskt, vilket får omslaget att sticka ut från mängden.

Helst av allt vill jag dela illustrationen med världen, här och nu. Men det kommer jag ju att få göra ändå så småningom. Jag får helt enkelt lägga band på mig själv och fylla magen med isbitar fram tills dess att det är helt klart. Den uppmärksamme kommer dock att kunna snappa upp lite ledtrådar här och var på hemsidan. Bit för bit kommer den att uppdateras, fram tills dess att omslaget är redo att avtäckas (nu tänker min hjärna på engelska igen – vad är unveil på svenska?).

Både idag och imorgon är jag ledig från jobbet, och den tiden ska tas tillvara på. Skrivande, serietittande, godisätande, städ och tvätt står på schemat, men först ska jag pallra mig iväg till pappsen för en kopp svart och lite tjöt.

Om du inte får höra det tillräckligt ofta: Linn, du är grym!

Comments 2

  • Aaaw tack så mycket för de fina orden! 😀 <3 Är sjukt taggad på att designa omslaget!

    • Du har förtjänat det på varenda sätt man kan förtjäna det på! <3 Ingen hade kunnat göra det bättre, jag är redan toknöjd över både skissen och samarbetet. Jag hoppas att exponeringen det innebär kommer att kickstarta en lång, spännande och framför allt rolig karriär för dig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *