Influensan från helvetet

Studsar in lite snabbt för att meddela att ekot här inne beror på influensan från helvetet.

Sedan i lördags kväll har jag haft feber mer eller mindre oavbrutet. Stundtals har den varit uppe och nosat kring 40-strecket. I vanliga fall är jag lågtempare som ligger stabilt mellan 36 och 36,5 så 40 är extremt högt för mig. Utöver det hostar jag så att det känns som att mina inälvor ska följa med allt slem upp, jag är yr, jag mår illa, jag har huvudvärk och värk i resten av kroppen, jag har noll aptit, ögonen gör ont, och jag saknar allt vad röst heter. Utöver hostkräkningar är viskningar och gnissel allt ljud som lämnar den här strupen.

Sjukstugan har spenderats framför Star Wars. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men om två filmer (Episode VII och Episode VIII) är jag helt up to date på ämnet. För någon som i trettio år envist har avfärdat allt vad Star Wars heter så är det ganska stort.

Nu när jag ändå är uppe ur sängen tänkte jag starta upp The Sims och bygga mig ett hus. Det kräver sådär lagom mycket tankeverksamhet och energi, samtidigt som det ger utlopp för den kvävda kreativitet som skriker om att få bli utsläppt. Mer än tre dagars sängliggande kan göra en rätt uttråkad…

Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har lyckats undvika (och slipper) influensan den här säsongen. 🙂

Comments 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *