Magi

Trots att jag verkligen tvivlade där en sväng överlevde jag den här influensan också. Helt återställd är jag inte (hostan är hemskt jobbig, och tröttheten känns förlamande både morgnar och kvällar), men jag är långt ifrån lika invalidiserad som jag var i nästan en hel vecka. Jag ser ljuset i slutet av tunneln, och jag njuter av mitt nyvunna liv. Jag klarade till och med av att jobba lördag-söndag, om än med nöd och näppe.

Så igår kväll, när jag kom hem efter det mest intensiva arbetspasset sedan mellandagsrean, var det som att hela världen log mot mig. I min inkorg hade två saker som jag har gått och längtat efter trillat in: förlagets redigering av mitt manus, och ett smakprov på bokomslaget… Och äntligen, mina kära vänner, är det ett smakprov som jag kan dela med mig av.

Tillåt mig att presentera Aviens huvudkaraktär Isondra i egen hög person:

Min fantastiska illustratör Linn Creutzer har gett liv åt en Isondra som överensstämmer till punkt och pricka med den mentala bild jag har haft i huvudet under hela skrivprocessen. Känslan är så stor! Helt plötsligt existerar Isondra utanför mitt huvud, i den verkliga världen, samtidigt som Linn har lyckats fånga Aviens stämning. Det doftar fantasy, det osar mystik, och det hintar om hemligheter. Behöver jag tillägga att jag inte ångrar för en halvsekund att jag gav jobbet till Linn? <3

Hela omslaget får ni dock vänta lite längre på, men jag tror inte att ni kommer att bli besvikna. Jag är åtminstone toknöjd.

Nu ska jag äntligen påbörja genomarbetningen av mitt rödmarkerade manus. I dagarna tre ska vi umgås – jag, Avien, Spotify, och en ohälsosam mängd godis och snacks – i mitt skrivmörker. Som jag har längtat!

Comments 2

  • Skönt att du mår bättre! Och OJ, vad stort det måste vara att se Isondra!! Tanken hisnar …. Jättevacker bild!

    • Tack så mycket fina du! 🙂 Ja, det är verkligen häftigt att få se henne, på riktigt. Omslaget kommer att bli så otroligt fint, samtidigt som det onekligen kommer att sticka ut på hyllan. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *