Bokomslag

Ser du någon skillnad med hemsidan? Inte? Då tycker jag att du tar dig en noggrann titt, omedelbums (och gärna i vanlig webbläsare).

Äntligen kan jag dela Aviens omslag med er! Magiskt är bara förnamnet just nu. Jag är så löjligt stolt. Malligt nöjd. Fjantigt lycklig.

Bit för bit faller allt på plats, och jag börjar äntligen förstå att det här är på riktigt. Jag drömmer inte längre. Snart får jag hålla min egen roman i händerna. Sniffa på den. Tatuera in baksidetexten på ryggen, och logotypen i pannan … Riktigt så kul ska vi kanske inte ha, men nästan!

Kära Linn Creutzer. Jag är så tacksam för allt du har gjort för mig och min författardebut, från djupet av mitt hjärta. Du har verkligen överträffat dig själv! Mer mystikprickar åt folket. <3

För er som är nyfikna på Linns andra illustrationer, projekt och kreationer, eller vill komma i kontakt med henne för jobb (ni kommer inte att ångra er!), rekommenderar jag att kika in på hennes Deviantart och Instagram. Att påstå att hon är fantastisk är en underdrift.

Återigen, tack!

Och tack till er som nyfiket klickar er in på hemsidan och bloggen. Jag kan utlova (mycket) mer godis till er den närmsta tiden. 😉

Nedan: En mockup på hur Avien kommer att se ut färdigtryckt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *