Tack

Jag är helt överväldigad av responsen som Aviens omslag har fått på sociala medier, och jag är så glad att ni gillar det. Det tvivlade jag inte direkt på att ni skulle göra, men det känns ändå skönt att få det bekräftat av er. Jag är ganska säker på att jag med de orden talar för min illustratör Linn också. Tack!

Jag vill också passa på att tacka för alla nya förbokningar som har trillat in de senaste dagarna. De är mitt kvitto på att ni tror på och stöttar mig, och med en konstnärs bräckliga och vacklande självförtroende behöver man all stöttning man kan få, haha. Bamsekram till er! <3

Planen för idag är att bli färdig med redigeringen (nåja, så färdig jag kan bli för stunden), så att jag kan korrekturläsa mig till sömns ikväll. Hellre en korr för mycket än en för lite. Det kan ju ha smugit sig in nya (slarv)fel i den text som jag har lagt till eller ändrat de senaste veckorna.

Överlag känns det bra. Trots att perfektionisten i mig skriker till av smådetaljer så är jag nöjd med helheten. Och det är väl tur. I slutändan är Avien en berättelse snarare än en hopsättning estetiskt tilltalande ord och perfekt formulerade meningar. Jag måste våga lita på att storyn bär texten. Spoiler: det gör den. 😉

Återigen, mitt allra största tack! Eller terima, som flera av Aviens karaktärer hade föredragit.

Om du också vill förboka ett signerat exemplar av Avien – klicka här.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *