Boll i rullning

Nu ni, ekar det inte tomt här inne längre! Det var väl på tiden, måste jag ändå säga. Min frånvaro har dock väldigt enkla förklaringar. Dels har jag varit mer upptagen än någonsin med både mitt vanliga jobb och redigering av Avien, och dels har jag (när jag väl har fått ett andrum) valt att lägga tiden på mig själv och att ladda batterierna. De behöver verkligen vara fulladdade för att jag ska orka med resten av det här händelserika året.

Min sjukdom är lite förrädisk på så sätt. Jag har inte lika mycket energi som alla andra, jag förbrukar energin snabbare, och jag är mindre stresstålig än jag var innan jag blev sjuk. Min envishet är att tacka för att jag trots allt orkar jonglera både jobb och bok, men den kan inte rädda mig ur alla situationer. När energin är slut så är den slut. Då är vila det enda som hjälper.

Sedan sist är både redigering och korrektur av Avien helt färdig. Förlaget har förvandlat mitt manus till en inlaga som just nu avstavas och dubbel-korras. All information om boken finns vilken dag som helst uppe på Bokinfo, och Ebes Förlags webbshop är sedan idag uppdaterad med Avien. Vi börjar med andra ord bli redo för release, både jag och förlaget.

Så, när blir releasen nu då? Jag vill inte spika ett officiellt datum förrän jag vet med säkerhet att jag faktiskt har boken i handen det tänkta datumet. Allt jag kan säga just nu är att det blir väldigt snart. Alla som har förbokat Avien får den givetvis så snart jag har fått mina böcker och signerat dem efter önskemål, så för er blir det lite smygrelease. 😉 Förboka kan du göra här, om ett signerat exemplar före alla andra låter intressant.

Datum för boksigneringar här i Karlstad kommer jag också att kunna ge er snart. Utöver dem är det redan spikat att jag och Avien kommer att finnas på Swecon 2018 i Stockholm 15-17 juni, och på Bokmässan 2018 i Göteborg 27-30 september. Det kommer att bli så spännande! Ses vi där?

Ställ mer än gärna era frågor här på hemsidan – eller på Facebook eller Twitter – om ni undrar något. Det roligaste som finns är att höra vad ni tycker och tänker – var inte blyga. 🙂

Ett mer personligt inlägg kommer att komma upp här på bloggen nu i dagarna, men fram till dess önskar jag er fina vårdagar fyllda av lycka och solsken. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *