Q&A #5

Tålamod är inte min starkaste sida. Hade jag deltagit i ett vetenskapligt experiment kring tålamod och impulskontroll hade mina variabler troligtvis klassats som extremavvikelser. När jag vill ha något vill jag ha det på stört, och jag gör allt i min makt för att det också ska bli så. Ofta är det en fördel – att jag tydligt kan visualisera mina mål ger mig ett driv och en beslutsamhet som är svår att konkurrera med. När man måste vänta är det inget annat än en nackdel…

Även om jag är ett extremfall så vet jag att ni också går i väntans tider. Så snart jag springer på vänner och bekanta som på ett eller annat sätt har varit delaktiga i skriv- och utgivningsprocessen är en fråga central: När släpps boken? 

Jag är urless på att svara “snart”. Det är inte bra nog. Så nu tänker jag ge er ett mer konkret svar. Avien släpps till bokhandlare och återförsäljare 26 maj. Det är så skönt att äntligen kunna räkna veckor snarare än månader.

Runt 15 maj kan alla som har förbokat boken hålla den i sina händer. Vad ni sedan gör med den är bortom min kontroll, men mitt tips är att läsa den. Den är rätt bra, ändå. 😀

Om du vill ha ett signerat exemplar av Avien, flera veckor före alla andra (!), rekommenderar jag dig att klicka här. Du binder dig inte till ett köp idag, men är garanterad en signerad bok ur första upplagan. Antalet är begränsat, så passa på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *