Boksläpp och signeringar

På ett par dagar kan mycket hända. Sedan mitt förra blogginlägg har jag fått datum för både smygrelease, offentlig release och datum för mina första boksigneringar.

Lördag 26 maj åker stora trumman fram! Då är det offentlig release av Avien till bokhandlare och återförsäljare. Samma dag kommer jag att finnas på plats på Akademibokhandeln på Bergvik, Karlstad (11:30 – 13:30) och Akademibokhandeln i Mitt i City, Karlstad (14:00 – 17:00) för att träffa er!

Kom och bomba mig med leenden, nyfikenhet, kramar och frågor. Verkar Avien intressant kan ni plocka upp era exemplar av boken på plats. Givetvis har jag signeringspennan redo i högsta hugg! Namnteckningen är fulländad (haha, som om), strupen är fuktad och mina nerver är förberedda (önsketänkande).

För er som har förbokat Avien är det ett tidigare datum som gäller. Boken är beräknad att vara förlaget tillhands senast 15 maj. Jag kommer att mejla er alla detaljer ni behöver samma dag som jag håller första exemplaret i mina händer. Ni är självklart också mer än välkomna till Akademibokhandeln 26 maj, även om ni redan äger (och har läst!) boken. <3

Priset på boken är satt till 179 SEK (inklusive moms) om man köper den direkt genom mig eller genom Ebes förlags e-butik. Väljer man att köpa sitt exemplar hos andra återförsäljare (exempelvis Bokus eller Adlibris) är priset lite högre (runt 30-40 SEK) på grund av den extra mellanhanden.

Tjuvläsa Aviens första kapitel kan du göra här (och nu svimmar jag av nervositet).

Allting är så löjligt spännande just nu. Jag flyter runt på ett litet rosa moln av drömmar och förväntningar och genuin glädje och vill aldrig någonsin komma ner på jorden igen. Trots att jag jobbar, skriver, mejlar, ringer samtal, gör listor och kom ihåg-lappar, uppdaterar hemsida, sociala medier och nätverkar varenda vaken minut just nu känns det så väldigt värt det. Mållinjen är så nära att jag kan ta på den.

Jag hoppas att vi ses 26 maj! Ha det underbart fram till dess. <3

Comments 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *