Drömmar

Minns ni hur det kändes när man var barn, dagarna innan födelsedagar och julaftnar? När tiden i princip stod stilla, hur mycket man än försökte sysselsätta sig med kompisar och leksaker? Den speciella dagen kunde inte komma snart nog, och otåligheten gick ut över syskon och föräldrar – lite som bilresans heliga tjat-fras “är vi framme snart?”. Man var alldeles sprängfull av förväntningar, pirr och glädje.

Tjugo år senare har just den känslan flyttat in i min kropp igen. Jag väntar, och längtar, och väntar. På att få hålla min egen bok i min hand. Bläddra i dess sidor. Suga i mig doften av trycksvärta så purfärsk att jag nästan tvivlar på att den har hunnit torka.

Tisdag. En helg och en vardag. Det är all tid som står mellan mig och vad som fortfarande känns som en önskedröm.

Jag har tjatat om overklighetskänslor förut, men nu börjar det nästan bli bisarrt. Det är som om min hjärna inte riktigt kan acceptera att det faktiskt händer, och att det händer precis just nu.

Den positiva respons jag har fått från folk som har smygläst de första kapitlen ur Avien hjälper mig att kasta ankar i verkligheten. Det konkreta i situationen – att riktiga personer läser, och tycker om, en text som inte längre bara existerar på min hårddisk (eller i mitt huvud) – är ett bevis för att jag inte bara drömmer.

I dagarna kommer alla ni som har förbokat Avien att få ett mejl med information om datum, betalning och leverans. Än är det inte för sent att skriva upp sig för att få ett signerat exemplar ur första upplagan, före alla andra. Klicka bara här och fyll i dina uppgifter. 179 SEK (exkl. frakt) kostar boken att köpa direkt genom mig. Befinner du dig i Karlstad-trakten hämtas eller levereras ditt/dina exemplar dessutom personligen.

Fram tills dess fördriver jag tiden med vänner, Eurovision (guilty pleasure!), jobb i både butiken och med egna företaget, och festförberedelser.

Jag hoppas att ni får en fantastisk försommarhelg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *