Jag har blivit med bok

Boken är här. Boken är här! Boken är här!!!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hade den varit lite mjukare hade jag gjort i ordning ett bok-hav à la Joakim von Ankas pengabinge. Sen hade jag gjort icke-graciösa svandyk ner i mitt hav, om och om och om igen, tills jag faktiskt förstår. För jag förstår inte. Fortfarande inte. Det är min debutroman som jag sitter och håller i. Bläddrar i. Sniffar på. Klappar. Beundrar.

Jag har kartonger i både förråd och kök. Lösa exemplar på varenda bord i lägenheten. Exemplar nummer ett vilar på mitt eget nattduksbord. Att den är vacker likt en prydnad är helt och hållet Linns förtjänst. Jag har sagt det förut, och jag kommer att säga det igen: Du är bäst, Linn!

Förbokningarna har redan börjat signeras och levereras. Det känns nästan som om jag syndar när jag kladdar med bläckpenna i böcker så nya att de fortfarande doftar trycksvärta, som om jag begår det ultimata bokbrottet. Jag tvingas påminna mig själv om att ni vill ha mitt kladd i dem, för jag är tydligen författare. Hur gick det till? Jag f-ö-r-s-t-å-r inte.

Har du förbokat Avien hittar du från och med idag all information du behöver i inkorgen på den mejl du angav vid bokningen. <3

Hemsidan är uppdaterad med information om hur man går tillväga om man vill köpa Avien (självklart signerad), direkt genom mig, till marknadens lägsta pris.

Solen skiner och nu ska jag sätta mig och jäsa med en glass. I öronen har jag Sara Bergmark Elfgrens Norra Latin. Riktigt intressant än så länge, så där har ni ett lästips… när ni är klara med Avien, det vill säga.

Ha det underbart nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *