Sömngångare

Oj, vilken vecka det har varit!

I måndags mötte jag upp med förlaget för en mycket trevlig fika i Mariestads-solen och leverans av ett par hundra böcker ur Aviens första upplaga. Det är dessa böcker som ska täcka alla förbokningar och “smygköp” (läs mer om det i slutet av inlägget), samt mina två boksigneringar på Akademibokhandeln 26 maj. På vägen hem från Mariestad fick jag äran att leverera det allra första läsarexemplaret av Avien till en gammal universitetsklasskompis som har bosatt sig utanför Karlstad, och det var bara det första av veckans många och givande möten med er.

Under tisdagen levererade jag personligen ett tjugotal böcker till vänner och bekanta i Karlstadsområdet. I sex timmar åkte vi runt, från område till område, och lämnade av signerade exemplar som har förbokats här på hemsidan. Trots att jag var trött från både jobb, värme och allergimedicin gav ni mig så mycket energi och motivation. Jag kan inte minnas sist jag hörde så många skratt och fick så många kramar. Tisdagen var helt enkelt fantastisk, och det har jag er att tacka för. TACK! <3

I onsdags klev jag upp i ottan för att besvara mejl och ringa samtal, och för att lära mig fakturerings- och bokföringsprogrammet (snart ska jag förhoppningsvis kunna fakturera). Efter lite krångel med lokal till releasefesten sprang jag, bokstavligt talat, till posten för att skicka böcker till förbokningar utanför Karlstad. Sen bar det omgående iväg till butiken. Vid stängning slutar jag 20:15, så det gäller att göra det bästa av de få timmarna som är kvar av dygnet. Handling, matlagning och tvätt stod jag med fram till strax innan tolvslaget. Sömnproblemen som jag har brottats med halva livet var som bortblåsta – jag måste ha somnat på en halvminut.

Gårdagen blev lite av en repetition av onsdagen. Upp i ottan för “kontorsjobb”, lokalkrångel, till posten, till jobbet. Jobba till 20:15, handla, laga mat, hemmafix, däcka.

Idag är jag ledig från butiken, men jag är så trött att jag ser i kors. På dagsschemat står mer kontorsjobb (men förhoppningsvis inget mer lokalkrångel), leverans av ett par böcker, ett besök till posten (på en halv vecka har jag förvandlats till mitt lokala postombuds bästa och mesta kund), samt en välbehövlig dejt med fina Linn. Jag behöver fylla på energidepåerna, och det lyckas Linn alltid göra.

I helgen står jag i butiken både lördag och söndag. Mellan arbetspassen klämmer jag in en 30-årsfest. Jag känner mig nästan övermänsklig just nu, så mycket som jag jobbar, men nästa vecka får jag en chans att vila upp mig… innan det smäller till igen, med bokrelease, signeringar och releasefest.

Den som inte vill vänta till 26 maj kan “smygköpa” sitt signerade exemplar av Avien redan nu! Om du klickar här och fyller i dina uppgifter får du ett mejl med all information om betalning och leverans. Supersmidigt!

Har du förbokat Avien, men inte fått informationsmejlet som skickades ut i tisdags? Dubbelkolla skräpposten. Jag vet att mejlet hade råkat hamna där för åtminstone någon av er. 

Tack för att du läste, och ha en underbar helg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *